Célunk az informálás, miszerint létezik elérhető, és a műtéti kellemetlenségeket minimálisra csökkentő eljárás, melynek segítségével 4 implantátumra fix fogsort kaphat. De az itt olvasható tájékoztatás nem teljes körű. Lehetnek olyan esetek , amikor valamilyen kiegészítő kezelés, vagy további 1 vagy 2 fogászati implantátum beültetése szükséges, a stabil, hosszútávú siker érdekében. Ezen felül tovább bőviti a kezelési variációkat, hogy föbbféle fogsor anyag, és megoldás létezik.

Egy konzultáció, és egy fogászati röntgen alapján tudjuk pontosan felmérni a fogászati és implantációs lehetőségeket (pl. csontkínálat). Ezen információk alapján tudunk csak  egy optimális, személyre szabott kezelési tervet adni. Ezek hiányában viszont nem tudunk tájékoztató jellegű árajánlatot sem készíteni. Rendelőnkben a Straumann implantátumok ára 160 000 Ft-tól indul, és a legolcsóbb korona 61 000 Ft.

Kérjen pontos árajánlatot személyesen budapesti rendelőnkben.

KÉREK INGYENES TÁJÉKOZTATÓ EMAILT!

* kötelező mező

Kérjük, hogy az alábbi mezők kipipálásával engedélyezze számunkra az adatkezelést. Amennyiben nem ad engedélyt, úgy automata rendszerünk nem tudja kiküldeni email címére tájékoztató levelünket.

Az weboldal és hírlevélrendszer üzemeltetője kijelenti, hogy az Ön adatait biztonságosan, titkosított formában tárolja, azokat harmadik fél részére át nem adja. A megadott adatokat kizárólag tájékoztató és reklám emailek küldésére használja fel, illetve igény esetén kapcsolatfelvételi célra. A rendszer használata ingyenes, a kiküldött emailek láblécében található linkre kattintva bármikor le lehet iratkozni. Ez minden esetben automatikus és azonnali leiratkozást biztosít.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.